fbpx
Iz grofovog dnevnika

NOVO iz pušnice Grofa Lovskog: Kolekcija „Fin Salamin“

Kolekcija „Fin Salamin“ sasvim je nova i prva kolekcija mesnih delicija s mesom divljači iz pušnice Grofa Lovskog, a broji četiri salamina – Tartufinu, Vinček Salaminček, Kulenovu Sekicu i Čazmanku. Za sada, u svakom većem Kauflandu moguće je pronaći sve salamine, osim Čazmanke.

Svi salamini kolekcije Fin Salamin spravljeni su od vrhunskih pozicija mesa divljači i svinje iz uzgoja, a ono što ih čini posebnima su začini – tartuf, prirodna aroma vina, domaći feferon i plemenita plijesan. Znate kaj je još jako dobro – kaj svaki salamin dolazi u dva pakiranja – većem od 275 grama i manjem od 135 grama. Dakle, ak’ vam je do isprobavanja, kupite nekoliko različitih vrsta salamina od 135 grama, a ak’ ste se „zaljubili“ u neki poseban salaminček, kao što sam se ja zaljubil’ u Tartufinu, onda si zemite 275 grama – kazao je Grof Lovski.

Tartufina, Kulenova Sekica i Vinček Salaminček trenutno su dostupni u svim većim prodavaonicama Kauflanda, a uskoro će biti dostupni u prodavaonicama i drugih vrijednih partnera. 

Svi su salamini nježno podimljeni i blago začinjeni, što meso čini mekšim i podatnim i za deblje rezanje, a puninu okusa mesa ističe u potpunosti. Tartufina je salamin s okusom tartufa, Vinček Salaminček salamin s okusom vina, Čazmanku krasi blagi „šmek“ plemenite plijesni, dok kulenova mlađa sestra – Kulenova Sekica, ostavlja blago ljutkasti okus crvenog feferona u ustima. 

Za više informacija i sve novosti o našoj novoj kolekciji Fin Salamin, nastavite nas pratiti našu web stranicu, ali i naše stranice na Facebooku i Instagramu.