fbpx

Upoznajte Grofa

Domaća divljač na domaći način​

Kako nazvati delicije od divljači dostojne jednog grofa? Pa jasno… I tako se u zoru, jedne lovne, maglovite jeseni rodio Grof Lovski – prvi i jedini domaći brend posvećen proizvodnji trajnih i polutrajnih mesnih i suhomesnatih proizvoda od domaće divljači.

Ah so! Ali zašto baš meso divljači?

Zato što je to naša obiteljska tradicija. Ili, kak’ bi rekli naši stari – „razmemo se u taj posel!” U okolici Zagreba već desetljećima obrađujemo meso divljači s hrvatskih poljana i šuma kako bi danas u našim pušnicama u Čazmi dozrijevale vrhunske kobasice, roštiljke, salamini i bresaole od jelena i divlje svinje koji pružaju istinsko gastronomsko iskustvo za istinske fajnšmekere.

Dobro, al' tko jamči da je meso od Lovskog tako dobro?

Pa dajte ga probajte! Kad narežete naše kobase, vid’li bute tamno crvenu boju karakterističnu za divljač, domaću mast i začine spojene u harmoniju okusa i mirisa zbog koje sline cure da poludiš! Kak’ da vam drugačije velimo – u Grofovu recepturu uvjerit ćete se čim probate bilo kaj s Grofovim potpisom. A sama priroda jamči kvalitetu proizvoda jer su sve naše salame, salamini, kobasice i bresaole sačinjene od domaćeg jelena i divlje svinje koji dolaze s hrvatskih poljana i šuma. Također, iza Grofa Lovskog stoji mali vrhunski tim domaćih ljudi s dugogodišnjim iskustvom u tradicionalnoj pripremi mesnih delicija prema našoj obiteljskoj recepturi.

Moderno bi to rekli „Misija & Vizija“, a mi velimo:

Zakaj postojimo…

Grof Lovski malo je domaće poduzeće s dugogodišnjom obiteljskom tradicijom u koju su utkane tri ključne stvari – vrhunska sirovina (prema kojoj se ophodimo s poštovanjem koje zaslužuje), idealni uvjeti i dovoljno vremena koje omogućava proizvodima da razviju originalan okus sušenog mesa. Smisao našeg postojanja je vaše zadovoljno mljackanje naših salama, salamina i kobasa dok se s kumom, kumicom ili prijateljima zafrkavate uz čašicu fino ohlađenoga vina.

…i gdje se vidimo?

Što nam donosi sutra, to nitko ne zna, al' zato znamo da želimo da naš tim raste kako bismo vas svako-toliko iznenadili s novim okusima i mirisima najboljeg domaćeg mesa. Kak' bi to drukčije rekli – stalno radimo tak' da je svaka kobasa bolja od one prethodne, ali uz uvijek isto, nenadmašno poštovanje prema namirnici. No, dost’ je priče, ak’ se slažete… Odite pogledati kaj ima u našoj pušnici.