fbpx
Iz grofovog dnevnika

Grof Lovski Grill: nova gastro lokacija za delicije od mesa divljači

Grof Lovski Grill u Čazmi postaje hit među ljubiteljima divljači zahvaljujući inovativnom konceptu bivšeg RTL-ovog voditelja, Marka Lušića. Poznat po svojim suhomesnatim proizvodima od divljači, Lušić je sada otvorio grill bar koji nudi jedinstvene specijalitete po pristupačnim cijenama.

Grof Lovski Grill

Burgeri s mesom divljači osobito popularni

Ponuda obuhvaća razne delicije, uključujući salame s mesom jelena i divlje svinje, kobasice, roštiljke te popularne burgere od divljači. Svaki zalogaj donosi autentičan okus mesa divljači, zahvaljujući pažljivo biranim sastojcima i pažljivoj pripremi.

Povoljne cijene i izvrsna lokacija

Cijene specijaliteta u Grof Lovski Grillu ne prelaze deset eura, što ovo mjesto čini idealnim za obitelji i veća društva. Lokacija u Čazmi nije slučajna – blizina lovišta osigurava svježinu i kvalitetu mesa, dok stručno osoblje pridonosi vrhunskom doživljaju.

Iskustva posjetitelja nakon otvaranja osobito dobra

Posjetitelji su oduševljeni atmosferom i ponudom Grof Lovski Grilla. Hrana je ukusna, porcije su izdašne, a usluga je na visokom nivou. Posebno se hvale burgeri od divljači, koji su pravi hit među gostima. Ambijent Grilla je nalik lovačkoj kući, ugodan i opuštajući, što dodatno upotpunjuje gastronomski doživljaj.

Planovi za budućnost

Marko Lušić ne staje samo na Čazmi. U planu je otvoriti trgovinu u Zagrebu, gdje će se moći kupiti proizvodi od divljači, ali i vrhunska vina, rakije i sirevi. Ova ekspanzija pokazuje da mesni oblizeki Grofa Lovskog postaju sve propoznatljiviji u Hrvatskoj te da je tržište itekako spremno za autentičan okus mesa divljači.

Zašto posjetiti Grof Lovski Grill?

Ako ste ljubitelj dobre hrane, a posebno specijaliteta od divljači, Grof Lovski Grill je mjesto koje morate posjetiti. Spoj tradicije, kvalitete i pristupačnih cijena čini ovaj grill bar jedinstvenim mjestom na gastronomskoj karti Hrvatske. Uputite se u Čazmu i uživajte u vrhunskim delicijama koje nudi Grof Lovski Grill.

Više o Grof Lovski Grillu na linku. Više recepata i savjeta pronađite na poveznici ili na našoj Facebook i Instagram stranici.