fbpx

Uvjeti korištenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovo priopćenje. Pristupom ovoj stranici prihvaćate sve rizike koji nastaju njenim korištenjem te prihvaćate da ćete upotrebljavati sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Korištenjem i pristupom ovim Internetskim stranicama (izuzev u slučaju prvog čitanja ovih Uvjeta), Krajnji korisnici izjavljuju da su pročitali i razumjeli Uvjete korištenja, da su s istim upoznati i u cijelosti suglasni s ovdje iznesenim uvjetima i pravilima te pristaju na korištenje Internetskih stranica u skladu s njima.

Ova internetska stranica daje općenite informacije o brojnim temama i proizvodima. Svrha tih informacija nije davanje profesionalnih ili stručnih savjeta. Lovski d.o.o. će činiti sve odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne, pravovremene i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Lovski d.o.o. ovime isključuje svoju odgovornost za eventualnu netočnost informacija, svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove internetske stranice.  Svi korisnici ove internetske stranice suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove internetske stranice.

Ova internetska stranica sadržava i linkove na druge stranice na Internetu nad kojima Lovski d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način. Koristeći navedene linkove i tekstove napustit ćete ovu internetsku stranicu. Pošto Lovski d.o.o. nema kontrolu nad tim stranicama, njihovim sadržajem, točnošću ili sigurnošću, Lovski d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti informacija ili bilo koje druge karakteristike takvih stranica i ne preuzima nikakvu odgovornost  za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz pristupa i korištenja tih internetskih stranica. Svi korisnici ove internetske stranice suglasni su da takve (treće) stranice koriste na vlastitu odgovornost.

Sadržaj i dokumenti objavljeni na ovoj internetskoj stranici ne smiju se kopirati osim u slučaju korištenja kopija za nekomercijalnu i osobnu upotrebu. Uz poštivanje navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste te svih ograničenja  koja su na ovoj internetskoj stranici navedena. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj internetskoj stranici dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje Lovskog d.o.o.

Zaštitni znakovi i logotipovi prikazani na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o zaštitnim znakovima i međunarodnim sporazumima i svaka neovlaštena upotreba podložna je zakonskim kaznama.

Nad svim slikama i informacijama sadržanim na ovoj internetskoj stranici također postoje autorska prava. Svi nazivi proizvoda zaštićeni su žigovi njihovih legitimnih vlasnika.

Lovski d.o.o. pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.