fbpx

Proizvodi


Salame

Salame s mesom jelena i divlje svinje jedni su od najpoznatijih proizvoda Grofa Lovskog na policama trgovina. Blago dimljene s dodacima prirodnih začina, ove salame odličan su izbor sušenog mesa za svaki dan.

Kolekcija Fin Salamin

Nastali u trenucima posebne inspiracije, ova četiri salamina predstavljaju inovativnu stranu Grofa Lovskog. Tartufina je meki salamin s okusom tartufa, Kulenovu sekicu krasi taman blago ljutkasta papričica, Vinček Salaminček aroma vina, a Čazmanku plemenita plijesan. Sve s domaćom divljači, pripremljeno i sušeno kod nas.

Kobasice za kuhanje i pečenje

Ovo su polutrajni proizvodi Grofa Lovskog koji, neovisno o zimi i ljetu, imaju počasno mjesto u svačijem frižideru. Roštiljke s divljači su tanje i idealne za grill ili tavu, dok su kobasice idealne za u lonac. Svako pecivo bilo bi tužno a svaki dobar grah osjećao bi se usamljeno bez naše kobase.

Sušeno u komadu

Bresaole su kraljice naše sušnice! Probrane pozicije buta jelena i divlje svinje, soljene i pažljivo sušene u našim zrionama nekoliko mjeseci kako bi punoćom okusa, tamnom bojom i karakternim mirisom izmamile samo zadovoljno mljackanje!